marți, 24 martie 2015

Snur azbest pret

Snur azbest de la distribuitori, importatori directi prezenti pe Bizoo. Vand Colofoniu (sacaz) si snur azbest grafitat. Silicon special pentru placi non azbest si snur non azbest.

Snur azbest pentru cazan, centrala pe lemne, soba, semineu, boiler - Lei In Stoc, Casa, Accesorii instalatii termice. Va oferim marsit (clingherit) non azbest grafitat si negrafitat, snur fibra sticla si placa fibra sticla, snur si placa fibra ceramica. Oferte produse si servicii: vand snur azbest.


Producatori, distribuitori, furnizori - snur azbest, in seu grafitat, Azbest snur.

Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru snur azbest grafitat. Obtine pretul cel mai bun pentru snur azbest grafitat. Snur azbest - Preturi distribuitori, importatori - Bizoo.


Snur non azbest grafitat teflonat la temperaturi foarte ridicate. Principalele game de produse cu preturile la zi; informatii tehnice detaliate; promotii si oferte. Snur fibra de carbon cu insertie metalica.


Snur Non Azbest Ceramic Cu Inconel, Temperatura Maxima 1100C, Impletitura Tripla, Steril, Organic, Netoxic. Preturi pentru ACCESORII PENTRU CAZANE de la lei. PENTRU DIVERSE CENTRALE TERMICE preturi fara tva fara transport .

Cant: Vand snur de azbest cu dimensiunea 16mm pe 18mm. Este un snur non azbest din fibra ceramica cu inconel, cu rezistenta exceptionala la temperaturi. Pretul include taxele, pretul nu include cheltuielile de livrare. Cumpara Snur carbon grafitat non azbest stofa de carbon in Barlad România — de la S. Pentru oferta de pret nu ezitati sa ne contactati.


Comanda telefonica: 070763. Snur acrilic cu vaselina (non-azbest) Model: Patrat Detalii produs Snur.