joi, 19 martie 2015

Paste cu sos de rosii si usturoi

Să vorbim despre sos acuroşiile şi usturoiul (+condimentele) se pun . Paste cu sos de rosii, branza mozzarella si usturoi este o reteta simplu si rapid de pregatit, care va scoate din incurcatura atunci cand va doriti o masa gustoasa. Dacă îţi plac pastele e imposibil să nu salivezi doar la gândul unui sos de roşii cu usturoi şi busuioc amestecat cu o porţie mare de paste integrale.

Spaghete cu sos de rosii: le poti gati daca ai ramas in pana de idei Se fac. Adauga si usturoiul, amesteca de cateva ori, apoi pune rosiile si . Peste usturoi, adauga rosii-le decojite si tocate marunt, cimbru, piper, sare si.


Pune pastele intr-un bol si toarna peste ele sosul de rosii apoi amesteca usor.

Ingrediente: - 4grame paste - 5-rosii coapte - ceapa mica - linguri ulei - cativa catei de usturoi - cateva fire de patrunjel - sare si piper - fulgi de c. Rețeta de paste cu sos roșii și busuioc pe care chef Patrizia Paglieri adoră să o. Se adaugă roșiile tocate mărunt și frunzele de busuioc peste usturoiul din . Cel mai simplu si mai aromat sos de rosii pentru paste, reteta. Daca doriti un sos cu bucati mai mari, zdrobiti doar usturoiul cu furculita si mai . Reteta Spaghetti cu sos de rosii si usturoi din categoria Paste si pizza. Continuam sa calim pana ceapa se inmoaie, adaugam usturoiul si calim inca minut, apoi .