luni, 23 martie 2015

Trandafir de dulceata rose de rescht

De vanzare trandafiri de dulceata, fac parte din soiul Rose de Rescht, sunt folositi pentru facerea uleiurilor, esentelor, siropurilor si dulceturilor. Rose de Rescht provine din Persia și datorită texturii petalelor și parfumului intens de damasc, din acest trandafir se obțin dulcețuri și . Rose de Rescht' provine din Persia si face parte din grupa damascena ( Trandafirul de Damasc ).

Datorita texturii petalelor si a parfumului intens de . Un trandafir despre care se spune că a fost descoperit în Persia (Iranul de astăzi), în veacul al XIX-lea. Florile apar din boboci perfect sferici, având petale . Pentru dulceata merg trandafirii din clasa Damasc, cel mai bun e Kazanlik si Rose de REscht, care de obicei se adauga in dulceata pentru a da .

Rose de Rescht' a fost descoperit in apropierea orasului persian Rasht. Acest trandafir nu are nevoie de reclama. O sa va dati seama de ce doar dupa ce veti . Trandafir de dulceata Rose de ReschtRON. Acesti trandafiri de dulceata sunt recunoscuti si apreciati in intreaga lume,fiind de asemenea premiati la . Butasii trandafiri Rose de resht, roz fac parte din categoria trandafirilor teahibrizi.


Acesti butasi trandafiri ieftini au floarea dubla, de vigoare mare.