joi, 5 martie 2015

Fluturi decorativi 3d

Iata un proiect diy, in care poti vedea cum poti sa faci un ornament handmade. Fluturasi de efect pe care ii puteti lipi, dezlipi si relipi unde doriti ! Se aplica pe pereti, pe plastic, pe suprafete lucioase si gratie aspectului lor .

Am vazut ca multe dintre magazinele care comercializeaza fluturi decorativi 3D vand seturi de cate bucati la preturi cuprinse intre si 75 . Alege din oferte pentru fluturi decorativi 3d. Fluturi decorativi 3d - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Fluturi 3D cu magnet, decoratiuni casa sau evenimente, set bucati, verde.

sunt colorati si fosforescenti,setul contine bucati,au magnet. Fluturii au Magnet,se poate lipii si banda dublu adeziva pt a le lipii pe orice obiect dorit!


Set fluturi decorativi 3D Butterfly Black. Magazinul nostru de cadouri va ofera la cele mai mici preturi: cadouri pentru barbati, cadouri pentru femei, cadouri pentru copii, cadouri, cadouri de Craciun, idei . Fluturii magnetici decorativi au dimensiuni mari si culori variate si fascinante.


Iata un proiect diy, in care poti vedea cum poti sa faci un ornament handmade pentru pereti, cu fluturi 3 confectionati din dosare de plastic cu . Poze Set fluturi decorativi 3D Butterfly Afiseaza imaginea marita. Fluturii magnetici decorativi au dimensiuni.

Fluturi D adorabili cu care va puteti decora intreaga casa, acestia putand fi aplicati pe orice suprafata magnetica. Culorile vii si aspectul natural fac din acesti . To see more from Carla Shop on Facebook, or create an account.


Autocolant decorativ pentru interiorul casei tale. Adaugati culoare, distractie si individualitate caminului .