vineri, 20 martie 2015

Frigider rulota electrolux

Frigider Electrolux pentru rulota, motorhome sau barca. Frigider Electrolux pentru rulota, motorhome - Vanzari Piese.

Frigiderul rulotei Rigiderul este unul ce functioneaza prin absorbtie si nu are compresor. Principiul este, din cate stiu eu, urmatorul : rezistenta . Functioneaza si a fost pe un furgon amenajat .

FRIGIDER RULOTA 12V 220V GAZ FUNCTIONAL, DEMONTAT DE PE O RULOTA KIP 1989. Rulote de vanzare noi si second hand , accesorii rulote. Etichete: frigider auto, frigider auto gaz, lada frigorifica auto, frigider rulota, frigider camping, lazi frigorifice, lada gaz gpl, frigider auto pe gaz.


Motorhome srl, accesorii pentru camping si rulote, genti izotermice si cutii frigorifice. O varianta ieftina poate fi un frigider scos de pe o rulota.


Am asa ceva in masina de la Electrolux, raceste vreo 15-de grade sub . Vand accesorii provenite din dezmembrare a rulote. Vand frigider Autorulota-Rulota de 90L cu congelator mare Electrolux RM 4405.


Frigiderul isi alege singur sursa de energie care poate fi-220v . Cumpar frigider rulota ELECTROLUX RM2eventual ceva asemanator chiar cu un compresor de 12v-24v. Anunturi gratuite cu accesorii ptr rulote si camping. Rulota INCHIRIEZ RULOTE este produsa in Albania si poate gazdui 5 .