marți, 17 martie 2015

Solutie lipit fibra de sticla

Am incercat sa o lipim cu o solutie A+B cumparata de la Praktiker, despre care se spune ca lipeste fibra de sticla (cazi, piscine etc.). Reconditionare butoi de plasticpostăriIun 2014problema cada acrilpostăriSept 2013Lipire mozaicpostăriIul 2012Lipire plasticpostăriMar 2012Mai multe rezultate de la forum. Este folosit pentru repararea crapaturilor si gaurilor in beton, .

Ma intereseaza sa modific o consola centrala cu ajutorul fibrei de sticla, dar din cate am vazut fibra nu adera la plasticul de pe bord deloc. Fibra de sticla rasina si intaritor pachet kg rasina cu mp fibra. PTFE (teflon) (politetrafluoretilena) si adeziv.


Tesatura Fibra de sticla Teflonata Tesaturi de fibra sticla.

Lipeste styrofoam, polistyren, lemn, placaj, metal, piatra, plastic, fibra de sticla. Rezistent la apa, cu capacitate de umplere. TESATURA FIBRA STICLA 00QM, Bucată, e 12.


K PU K151; Sistem de reparare şi lipire materiale plastice; Adeziv pentru plastic, 2K PUR K150 . Cu ce pot lipi un rezervor din fibra de sticla. La unele magazine exista solutii de lipit cu aceeasi componenta ca si rezervorul.