miercuri, 4 martie 2015

Sina aluminiu 2 canale

Sina cu doua canale este foarte usor de montat, este discreta si poate fi montata in dormitor, living, dining. Sina de aluminiu cu canale este solutia avantajoasa . Sine Perdele Aluminiu - Daca te intereseaza sa cumperi o sina pentru perdea.

Aluminiu, vopsită în câmp electrostatic, canale, cu canal de rulare de mm, grosime 7mm. Sina aluminiu pentru perdea, canale, vopsita in cap electrostatic.


DIMENSIUNI:31610ŞINĂ ALUMINIU PENTRU PERDEA CANALE . INĂ ALUMINIU PENTRU PERDEA CANALE 150CM ALB.

INĂ ALUMINIU PENTRU PERDEA CANALE 200CM ALB. Acest produs este dintr-o oferta anterioara. Click aici pentru a vedea oferta actuala. Sinele de aluminiu se fac la comanda in functie de dimensiunea necesara. Disponibile în mai multe culori,cu unu si doua canale, aceste . Aluminiu, vopsită în câmp electrostatic, canale, cu canal de rulare de mm.


Sina perdea cu canale cu actionare Max Artamis Stor Srl Localitate:. Sina pentru perdea din aluminiu Italia plata 0Max Artamis Stor Srl . Sina are canale: unul pentru perdea si unul pentru draperie.

Cumpara Sina de aluminiu cu canale 1cm online de la eMAG la pret avantajos. DIMENSIUNI: 316ŞINĂ ALUMINIU PENTRU PERDEA CANALE . GARDINIA Sina perdea din PVC canale, cu profil pentru fixare masca. DIMENSIUNI: 316ŞINĂ ALUMINIU PENTRU PERDEA CANALE 150CM ALB 80 . Acestea pot avea doua, trei sau patru canale flexibile, telescopice si cu lant de tractiune. Sina Sintra cu prindere in perete sau in tavan.


Sinele din aluminiu vin cu toate accesoriile incluse, precum clamite si opritori.