miercuri, 4 martie 2015

Cafetiera italiana

Set Moka Colour, compus dintr-o cafetiera Moka Express, capacitate cesti si pahare negre cu design sifonat. Ideal pentru cei care doresc sa adauge o tusa . Set Moka Colour, compus dintr-o cafetiera Moka Express, capacitate cesti.

Bialetti Venus este o cafetiera cu un design uimitor ce combina frumusetea cu eleganta. Pentru o cafea moka ideală aveți nevoie doar de o cafetieră Moka (aici (aici Illy moka), și de rețeta italiană originală, prezentată mai jos. Cafetiera inox portii, Domotti Vella, 3ml.


Cafetiera aluminiu portii, Domotti Mocca, 3ml.

Cafetiera din inox Kitty Nera ne incanta cu un design modern si deosebit de practic. Cu exceptia manerului de bachelita rezistent la caldura, aceasta cafetiera . Metoda italieneasca de pregatire a unui espresso tare si aromat.


Incepe ziua cu o cafea tare, preparata la o cafetiera italiana. Cafetiera, numită și „Moka”, a intrat în casele italienilor acum mai bine de optzeci de ani și de atunci face parte din ritualul pregătirii celebrei . Cafetiera Moka Express este cel mai obişnuit gadget printre italienii care îşi prepară cafeaua acasă.