joi, 2 octombrie 2014

Nume de flori care incep cu litera a

Ziceti-mi niste flori care incep cu litera A sau si I. Abelia grandiflora ( Confetti ) Abies alba. Anemone nemorosa ( floare de pasti ) Anemone ranunculoides ( pastita ) Anethum .

Ziua de Florii m-a inspirat in a incepe un nou dictionar onomastic cu nume (prenume) din toata lumea provenite din numele unor flori. Litera A Litera B Litera C Literele D - E Literele F - G Literele H - J Literele K - M Literele N - O Litera P Litera R Litera S Literele T - Z. Predomină: flora alpină, garofiţe, orhidee, flori albe de primăvară, de pădure, flori.


Alege cel mai potrivit nume pentru copilul tau.

Vezi aici toate numele nume flori, nume plante, nume fete, nume cu D. Afla semnificatia fiecarui nume cu D pe . Anthemis tinctoria - floare-de-perină, iarbă-de-perină .

Seminte flori si plante ornamentale, cu denumirea oficiala in latina, care incep cu litera F. Seminte flori si plante ornamentale, cu denumirea oficiala in latina, . Plante medicinale care incep cu litera ( A ) ( Număr articole: ). Plante medicinale utilizate ca tratamente naturale in vindecarea numeroaselor afectiuni. Este o plantă volubilă cu flori albe sau rozee în forme de palnie, frunze. Se cunoaşte şi sub numele de iarbă mirositoare, parangină, iarba fanului etc.


Nu am gasit plante medicinale care incep cu litera k. Lacramioara sau margaritarul (Convallaria majalis). In perioada primaverii, unele dintre cele mai asteptate flori de catre pasionati si nu numai. Numele florii gura leului provine din greaca antică și se traduce literal prin ”ca un nas”. Si voi incepe aceasta serie de articole cu irisul de munte.


Spuneti un nume de floare care incepe cu litera ,, M ,,. Dictionar onomastic cu nume de flori - Litera C. Uite, Dana, cateva plante a caror nume incepe cu E si pe care le poti cultiva in. Multumesc Constantine, sunt multe flori frumoase cu litera E.