miercuri, 22 octombrie 2014

Zdrobitor desciorchinator struguri

Unelte - Scule - Feronerie Unelte si piese. Utilaj folosit la zdrobirea si desciorchinarea strugurilor.

NUQ4rz Zdrobitor Desciorchinator Struguri ZDROBITOR DESCIORCHINATOR ENO 3. Producator: Lore Enologia Model: Zdrobitor De Struguri (LGCSR1) Descriere Desciorchinator de struguri cu zdrobire actionat manual LGCSR, cu cuva si . Desciorchinator zdrobitor cu pompa mustuiala Arno 35.

Desciorchinator zdrobitor struguri manual Baesso 190. Zdrobitor de struguri manual, fara desciorchinator, furnizat cu role de strivire reglabile, din aluminiu. Zdrobitor de struguri cu desciorchinare Mecord la cel mai bun pret acum la Dedeman.


Fisa tehnica desciorchinator struguri:Descarca pdf. Mecanisme precum zdrobitoare si desciorchinatoare pentru struguri sunt componente esentiale in munca unui entuziast al viticulturii, iar magazinul nostru . Aceste zdrobitoare de struguri au nenumarate functii, printre care si functia de desciorchinare, care ajuta la despartirea boabelor de ciorchinii propriu-zisi, . Desciorchinator struguri cu zdrobire manual, cu cuva si carcasa din tabla smaltuita ,prevazut cu ax cu palete plasat in cuva deasupra rolelor in zdrobire pentru a . Utilaj folosit la zdrobirea și desciorchinarea strugurilor, . Cumpara Zdrobitor desciorchinator struguri manual Lore Enologia model LGCSRonline de la eMAG la pret avantajos.


Oferte produse si servicii: zdrobitor desciorchinator struguri. Producatori, distribuitori, furnizori - Zdrobitor struguri cu desci. Zdrobitor struguri Produse Asemanatoare cu: Zdrobitor-desciorchinator struguri - PRET incepand de la 18Lei.


Instalatii de desciorchinat struguri; Grifo ofera o noua gama Zdrobitor si Desciorchinator strugurilor, numita si dezbrobonire, consta in separarea boabelor de . Zdrobitoarele cu desciorchinare sunt utilaje care zdrobesc strugurii si ulterior separa rahisul ciorchinelui de babele zdrobite si must. Zdrobitor - desciorchinator folosit in vinificatie la zdrobirea si desciorchinarea strugurilor.