joi, 23 octombrie 2014

Leykom angajari

LEYKOM IMPORT EXPORT SRL recruteaza pe eJobs. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs.


Pentru angajari la Leykom poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi part-time sau full-time.

Pentru angajari la Leykom Import Export poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi part-time sau full-time. Locuri de munca, oferte de angajare, joburi in Romania si strainatate, Descriere: Agent a Vanzari la Leykom Import expert Srl , Localitate: bacau. SUNT DIN PROVINCIE DORESC UN LOC DE MUNCA SI CAZARE IN BUCURESTI SUNT DIN PROVINCIE ACTIVEZ LA PROPRIA MEA FIRMĂ DE .

SC Leykom Import Export SRL, companie nationala de import si distributie materiale pentru productie publicitara, angajeaza pentru punctul de . Este un loc unde putem impartasi experienta avuta la diferitele locuri de munca, este un loc unde putem evalua angajatorii si conditiile de lucru pe care acestia .

Findjob este singurul site care contine aproape toate locurile de munca din . Angajatori candidati oferte angajari, gazduire disponibile linkuri utile. Facult asistent paper distribution, leykom economist focsani romanian.


Portal romanesc unde puteti gasi anunturi ( auto, angajari, imobiliare ), director de firme, localuri, promotii si multe altele,. Companie care se ocupa cu distributia de materiale pentru.


CURSURI PENTRU COMPANII ANGAJARI COPYRIGHT CONTACT.