joi, 30 octombrie 2014

Scaun pat pescuit

Scaun Pescuit la Crap Fullbreak Level CAPERLAN. Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru sport. Scaun pliant #camuflaj Baracuda ideal pentru pescuit si iesit la iar.

Articole camping si pescuit - paturi, scaune si fotolii pescuit. Pat pescuit - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Filtre caracteristici articole Paturi si scaune.


Poti sta un timp direct pe pamant sau pe lada frigorifica, dar un scaun de pescuit iti asigura un confort sporit si o rapiditate mai mare la inteparea pestelui.

Un al mod în care poate fi folosit Combo FX-ul este ca scaun de pat. Pentru asta este nevoie doar să extindeți cadrul din spate și picioarele .

Vand Scaun Sezlong Pat Pescuit Ajustabil, Pret: 1ron, Data: 29. Pat-scaun Carp Spirit - produs disponibil in sectiunea paturi pescuit crap a magazinului de articole de pescuit Bigfish. Cod: 191-15-100; Denumire: K-Karp - Buzunar Atasabil Pentru Pat Si Scaun.


Utilizare: Buzunar K-KARP atasabil pe lateralul scaunului sau patului , pt diferite . Eu vreau sa imi iau un pat de pescuit, nu stiu cam la ce sa ma orientez. Carp Pro - Pat Relax -(cu sac de dormit) Cod: 7117-005. Carp Pro - Scaun Deluxe mediu (cotier lemn) Cod: CP7116-001.


Caracteristici: Confectionat din aluminiu scaunul-pat infinity este foarte usor. Cumpara Articole Pescuit de la eMAG la preturi avantajoase.