vineri, 31 octombrie 2014

Galeata inox cu capac pret

Afla detalii despre Galeata Inox 10l si vezi parerile celorlalti. Galeata din inox de la importatori, prestatori servicii, producatori directi prezenti pe Bizoo.


Apiluk își rezervă dreptul de a modifica fără preaviz prețurile produselor, utilajelor.

Producatori, distribuitori, furnizori - Galeti din inox KY05. Galeata inox cu toarta pentru uz alimentar. Preturi si oferta de produse din gama galeata inox din toate magazinele.

Galeata cu capac pentru gheata Johnny - negru - capac negru, galeata inox, capac. Daca esti in cautarea de galeata inox, noi iti vom gasi cel mai bun pret din. Capace inox rezistent cu toarta pentru galeata inox cu capacitatea de litri. Cumpara online Galeata inox 10l, engross sau endetail, Articole de Uz casnic doar la eLider. Galeti si storcatoare - Magazin online cu produse de menaj din toate.


Galeata transparenta L cu capac Planet nr. Cod producator: 144357000Specificatii tehnice:Cos menajer inox cu pedala. Inel de prindere pe capacCapacitate de litri.


Home Produse Maturatoare si recipiente miere Galeti din inox si plastic.

WENKO Germania cos gunoi, galeata cu pedala pt casa birou INOX litr. GALETI PLASTIC alimentar l +capac-albe miere,muraturi, untura,depoz. Bidon inox de litri cu un maner tip galeata. Galeata inox L, utila in orice gospodarie la transportul si depozitarea apei.


Galeata transparenta L cu capac Planet nr.