joi, 23 octombrie 2014

Pahare miri nunta

Pahare pentru miri, nasi, socri, domnisoara si cavalerul de onoare. Pentru ca evenimentul este foarte special si pentru nasi si parinti, se obisnuieste ca si acestia sa aiba pahare deosebite fata de restul invitatilor.


Cumpara online cadouri handmade din orice oras.

Alege dintre sute de pahare miri, accesorii par, accesorii vestimentare si alte produse unicat, lucrate manual. Servicii, afaceri, echipamente firme Nunti - Botezuri - Evenimente.


Paharele de nunta pot fi personalizate cu numele sau initiala mirilor sau a nasilor si data nuntii. Paharele pentru miri sau nasi se spala cu apa calduta, fara a .

Paharele de nunta sunt decorate cu diferite accesorii, perle, flori, orhidee, brose si pot fi inscriptionate cu numele mirilor. Pahare miri - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Seturile de pahare sunt formate din perechi de patru pahare, atat pentru miri, cat si pentru nasi, sau din doua pahare, pentru miri. Fie ca te gandesti la o seara romantica sau chiar la nunta ta, acest set de pahare de sampanie se va potrivi de minune!


Paharele pentru miri sunt unele dintre cele mai importante si admirate elemente decorative din cadrul unei nunti. De aceea paharele de nunta trebuie realizate . Kiss Weddings-Pahare si accesorii miri si nasi!


Pahare pentru miri si nasi a adăugat o fotografie nouă în albumul Cutii. Pahare pentru miri si nasi a adăugat fotografii noi în albumul Casute pentru nunta.

Set pahare miri si nasi, Set pahare snur lila floricele albe, Set pahare miri si nasi cu dantela si tull, Set 2 . Toate accesoriilor de nuntă sunt la noi: lumînări, pahare, photo-book, plicuri, bomboniere, cufere, suporturi,. Pahare ce pun în evidență individualitatea mirilor!


Modele gravura pahare; Pahar decorat nunta fundita ivoire. Pret Ron; Pahare nunta decorate cu pene; Pahare pentru miri. Pahare gravate cu numele mirilor, data nuntii si model cu doua inimi. Pahare miri - gravura monograma sau numele mirilor, model porumbei si data nuntii .