luni, 20 octombrie 2014

Balamale sudabile cu rulment

Furnizam o gama completa de balamale sudabile pentru porti batante: ornamentale, amprentate, cu cap plat, aripi, de tip rulment superior sau picatura. Livrarea pentru Balamale cu rulment se poate face in urmatoarele localitati: Brasov, Alba.


BSRS51BALAMA CU RULMENT SUPERIOR SUDABIL, D=51mm.

Aici gasesti balamale sudabile pentru porti din fier forjat la CEL MAI BUN PRET. Balama sudura calibrate, profilate sau cu talpa. Balamale rulment de presiune conic, sudabile.


Balamale superioare cu rulment de presiune porti batante.

BALAMALE DE PRESIUNE CU RULMENT CONIC, D=40MM,BLIPR, fier forjat. BALAMA SUDABILA CU CAP PLAT 10XMM Cod: BLCP18A. Descoperiti balamale sudabile la preturi reduse (produse).


Balamale rulment de presiune conic, sudabile de la SC Oritex SRL . Balamale de presiune cu rulment conic superioare (BLUPR) sau inferioare (BLIPR) pentru porti batante, sudabile. Existente in variantele cu diferite diametre . Balamale porti din fier forjat, balamale cu bila, balamale pe rulment.


De obicei sunt balamalele simple sudabile la care se insereaza o biluta. Balamalele au rulment de presiune si un umar de sprijin special pentru sudura.

Pivoti inf+sup cu rulment CODUL : 838-839. FIXARE CU SURUB, PLACA DE FIXARE BALAMA REGLABILA, SUDABILA CU PLACA . Aceste balamale au calitate superioara fiind realizate din aluminiu de rezistenta mare si otel.


Balama superioara, reglabila cu rulment, zincata, Ø 5 =17. Balama - clema sudabila, Vă rugăm selectați . Balamale rabatabile; Balamale sudabile;; Balamale cu rulment;; Balamale . La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria ZAVOARE,BALAMALE, INCHIZATOARE. BALAMA SUDABILA CU BILA Cod produs: A002.


Stare produs: Produs nou Descriere: Balama cu rulment sub presiune pentru porti din fier . Accesoriile sunt in principal de la IBFM-Italia si putem enumera produse precum balamale sudabile, pivoti,capace pt.