marți, 28 octombrie 2014

Rolete zebra preturi

Roleta textila Zebra denumit si Day and Night este o roleta interioara cu un design inovator oferind atat protectie. Model rolete Zebra, Descriere, Calculator pret. Preturile roletelor Zebra (Day and Night) difera in functie de modelul ales, Standar Elegance sau Comfort, precum si in functie de .

Atat pentru interioarele moderne ,avangardiste cat si pentru cele clasice,traditionale. Modul in care lumina filtrata de rolete zebra intra intr-o . Rolete textile zebra nightday au sistem modern de alternare a benzilor opace cu cele transparente. Gradul de luminozitate este reglabil, roletele se actioneaza .

Wind Decor a imbogatit paletarul pentru Roletele ZEBRA! ZEBRA LORD (casetate, in variantele alb, maro, stejar, nuc)! Jaluzele Rulouri Zebra si Jaluzele Ieftine Cluj Disponibile prin Magazin. Preturi Avantajoase - Jaluzele Rulouri Textile Cluj - Cumpar Juluzele Rulouri . Rolete zebra pentru ferestre in Bucuresti, cu accesorii de cea mai buna calitate din Uniunea Europeana. Rolete zi si noapte (rolete zebra), kit de mm, 28mm.


Comanda rolete zebra Cluj la pret de producator, masuratori, livrare si montaj gratuit!