joi, 16 octombrie 2014

Alprom pitesti insolventa

Prezintă informaţii despre activitatea firmei în domeniul industriei de mobilă şi oferta de produse. ALPROM SA Piteşti are o experienţă de circa de ani în producţia de mobilier pentru piaţa externă şi cea internă. Producătorul de mobilă Alprom Piteşti, care în trecut era una dintre marile fabrici locale din industria de profil, a intrat în insolvenţă luna trecută, .

Alprom apar noi dezvăluiri despre devalizarea fabricii de mobilă de către gruparea Chelu. Producătorul de mobilă Alprom Piteşti a intrat în insolvenţă luna trecută, la cererea proprie, în vederea reorganizării.


Servicii Energetice Oltenia a cerut insolvenţa încă din februarie când susţinea că este. Cu o experienţă de DECENII – ALPROM Piteşti a intrat în faliment!

După cum spuneam în numerele trecute, vestita fabrică de mobilier din Piteşti, Alpromul este la un pas de a se închide. Defuncta SC Alprom a devenit lider, nu în producţia de mobilă, aşa cum a fost. SC Alprom, având sediul tot pe strada Dobrogeanu Gherea, din Piteşti, . Informaţii extinse: Stare ANAF, Debite restante, Insolvenţa, Dosare în justiţie, .