marți, 14 octombrie 2014

Paturi pliante cu saltea

Paturile pliabile de la JYSK reprezintă o soluţie simplă şi rapidă atunci când aveți oaspeți sau dacă nu aveți. Echipamente sportive si de turism Echipamente pentru turism.


La eMAG gasesti cadre de pat, somiere, paturi matrimoniale de diferite dimensiuni.

Pat pliant cu saltea Kring Flexy Soft, 1x x cm, Furnir Stejar. Pagini similareComparati preturile magazinelor online la Paturi pliante gasiti cel mai mic pret,. Saltea gonflabila MatCuloare: albastru, verde inchisDimensiuni: 1x x 5 .

Firma noastra Pixel Mob SRL, are ca obiect de activitate productia de mobilier realizat din pal melaminat serie si la comanda si vanzarea si distributia de saltele, . Pat pliant - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Cautari similare: pat pliant cu saltea, pat pliant copii, pat pliant bebe, ikea pat pliant, sezlong pat pliant, . Paturi pliante: cataloage cu reduceri, oferte si promotii de la magazinele tale favorite. Cu saltea de centimetri din spuma poliuretanica.


Pat pliant cu saltea, ideal pentru camerele de hotel. Caracteristici generale: ~ rama din tub metalic. Pat pliant, cadru metalic cu lamele elastice din lemn.


La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria PATURI.

Pat Stefan wenge+bej cu sertar frontal pentru saltea 160x2cm. Pat camping confortabil şi uşor de montat ! Rezultatele cautarii pentru Pat pliant - produse gasite.


Latime cm, Lungime 1cm; Saltea Spuma poliuretan cm; Material otel lacuit culoare gri deschis, somiera lamele fag; Inaltime de la podea la pat cm . Specificatii tehnice: Tip: pat pliant cu profil metalic.