joi, 23 octombrie 2014

Seminte legume romanesti

Semintele sint din productie proprie si multe din ele le cultiv de peste de ani. Soiul traditional de rosii cherry, cu fructe gustoase, de marimea de circa 2-3cm diametru.


Semințele românești de legume sunt comoara cea mai de preț.

OFERTA SEMINTE LEGUME TRADITIONALE PRODUCTIA 2016. Mike, asa il chiama, sustine ca sunt cele mai gustoase rosii de pe lume.


Vă mulțumim pentru comenzi si sperăm să vă bucurați de gustul legumelor,. Avem semințe de la Banca de Gene din Suceava (România), Pelitti (Grecia), .

Siriana F hibrid de rosii romanesti, singurul hibrid romanesc de rosii dulci si gustoase timpurii, tomate cu crestere nedeterminata. Ardei bulgarescArdei bulgaresc Ardei de boiaArdei de boia Ardei GogosarArdei Gogosar Ardei Gogosar CornelArdei Gogosar Cornel Ardei lung corn taurArdei . Cumpara online de la Covera, seminte de legume de la pretul de lei. O mare parte din semintele pe care le vindem sunt seminte romanesti.


Rosii uriase - seminte romanesti de legume - PRODUCATOR - RON. Am de ani si cultiv acest soi de rosii de peste de ani. SOIURI NEMODIFICATE GENETIC-SEMINTE ROMANESTI TRADITIONALE.


Seminte legume - soiuri legume 20Oferta de seminte de legume din categorii biologice superioare, din soiuri romanesti, cu indici superiori de calitate, oferite . Mai multe informatii despre situatia semintelor romanesti puteti afla citind.

Oferta de seminte de legume si pentru culturile de primavara 2017 . Legumele romanesti au un gust fantastic, dar cati le mai cultiva astazi? Ce seminte de legume romanesti mai poti cultiva in gradina ta si care . Siriana F– gr – Seminte rosii romanesti Hibrid nedeterminat semitimpuriu. Seminte de tomate romanesti Siriana FTomatele Siriana Fau . Seminte de legume organice si ecologice, profesionale, pentru cultivatorii ce au proiecte in agricultura organica, seminte bio.


Soiuri de legume romanesti oferite de SCDL Buzau.