miercuri, 15 octombrie 2014

Scaun pliant regizor

Ron (net fara TVA) Total de plata inclusiv TVA : 161. Suntem producator din scaun regizor si masa plianta. Modelul de scaun regior,este un scaun de terasa,gradina sau de camping.

Scaun pliant pentru terasa cu structura din lemn si panza de bumbac impermeabila. Suntem producator de scaune,pliante tip Regizor,ideale pentru terase,cafenele,baruri,restaurrante dar si ca mobilieri in . SCAUN PLIANT TIP REGIZOR, produs din gama Gradina si Terasa.


Scaun pliant cu structura din lemn ideal pentru terase, berarii sau pentru gradina casei.

Scaunul este din lemn de fag cu sezut si spatar din panza alb crud. Scaun pliant tip regizon pentru camping, terase si gradini.


Scaun pliant Regizor - Modelul de scaun de gradina Regizor este un scaun de tereasa, gradina sau de camping. Perfect adaptate pentru terase si gradina. Scaunul Pliant tip Regizor HT0este un scaun potrivit pentru orice vacanta!


Usor si confortabil, il poti lua cu tine oriunde.

Sert Scaun pliant- Regizor Detalii produs, preturi. Mobexpert scaun regizor alb Artimes Livrare rapidă din stoc.


Mobexpert scaun pliant Breeze Livrare rapidă din . RON + Cumpără Scaun Pliant, cu Cotiere - Tip Regizor, Verde sau alt un produs din Selecția noastră Promoțională pentru a . Avem scaune în diferite stiluri, materiale şi mărimi.