luni, 20 octombrie 2014

Piscina continental oradea

Continental Forum Oradea ofera cazare in Oradea cu piscina cu apa geotermala. Piscina are zonă de relaxare cu sauna si masaj. Piscina interioara incalzita 12x11m, cu apa incalzita la 30grade.

Una dintre cele mai elegante piscine din Oradea este cea din cadrul. La Hotel Forum Continental, intrarea costă de lei, preț în care este . Rezervari Cazare Hotel Continental Oradea la PRETUL MINIM GARANTAT. Oaspetii se pot relaxa la centrul wellness la piscina cu apa geotermala, la sauna .

Cei care vor să meargă la piscină pot alege Hotel Continental, unde prețul este de lei pentru adulți și lei pentru copii. Oradea, km faţă de Continental Forum Oradea.


Piscina in aer liber este disponibila pe timpul verii. Situat pe malul Crișului Repede, Continental Forum Oradea oferă Wi-Fi gratuit, o piscină cu apă geotermală la care oaspeții au acces gratuit şi o saună. Amplasat pe malul Crisului Repede, Hotelul Continental, intr-o arhitectura noua si moderna, ofera turistilor veniti sa petreaca momente placute in Oradea, . Hoteluri Oradea → Hotel Continental Forum Oradea.


Printre facilitatile cu care se lauda gasim piscina, centru fitness, centru SPA,. Hotel Continental Forum Oradea face parte din lantul Continental Hotels, se afla . Oferte sejururi 20Hotel Continental Forum Oradea sau cazare individual.

Va invitam sa petreceti la Baile Felix un sejur minunat. Va asteptam cu piscine cu apa termala (pentru relaxare) si o piscina cu apa rece (pentru inot). North Star Continental Resort Timisoara este ideal pentru calatoriile de. North Star Continental Resort dispune de restaurante cu capacitati de pana . Lista completă a facilităţilor recreationale este disponibilă la hotel, incluzând centru de fitness, saună, piscină exterioară, masaj.


Continental Forum Oradea va pune la dispozitie o piscina cu apa geotermala, sauna si masaj – solutia perfecta pentru un sejur petrecut intr-un hotel central de 4 . Reducere Reducere cazare, piscina, restaurant discount cazare la orice tip de camera solicitat.