luni, 28 ianuarie 2013

Statiunea lepsa vrancea

Oferte de cazare actualizate, poze, descrieri, date de contact, localizare harta Lepsa. Totul despre Lepsa: cazare, restaurante, sali de conferinta, obiective turistice, poze, harta Lepsa.


Cazare Lepsa 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti.

Vrancea turistica - Cascada Putnei, Lepsa, Gresu - Duration: 14:19. Statiunea Lepsa, judetul Vrancea din lepsa. Informatii si poze despre Statiunea Lepsa, judetul Vrancea din lepsa.


Pastravaria Lepsa este un obiectiv turistic situat in judetul Vrancea, satul Lepsa.

Statiunea Lepsa este situata la pe Valea Putnei, poalele Muntilor Vrancei si la . Cascada Putnei, locul de poveste din Vrancea. Traseul începe din staţiunea turistică Lepsa, de pe şoseaua principală.


Vila Aura se afla in centrul statiunii intr-o zona turistica deosebita. Ea dispune de camere cu punct sanitar, tv, pat . O zi frumoasă în stațiunea vrânceană Lepșa.


AFA, am hotărât să facem un popas (cu o cazare de o noapte) în stațiunea Lepșa din Munții Vrancei. După oprirea la cascadă ne-am continuat drumul prin Lepşa către Soveja. Fost drum asfaltat ce leagă cele două staţiuni ale Vrancei,lăsat în .

Lepşa, aşezată în inima munţilor Vrancei, reprezintă staţiunea de referinţă a judeţului Vrancea. Satul din comuna Tulnici se află la km de . Este în Lepşa, Județ Vrancea; Unitate geografică: munţii Vrancei; Altitudine: 550-6m.


Staţiunea Lepşa este una dintre staţiunile dezvoltate recent, ce oferă . Statiunea Lepsa si informatii despre alte statiuni montane din Vrancea, accesati Sky Trip pentru statiuni montane si obiective din Vrancea. Obţineţi reduceri minunate pentru hoteluri în Lepşa, România.


Cheile Tisitei reprezinta o rezervatie naturala din Muntii Vrancei. Traseul incepe din statiunea turistica Lepsa, de pe soseaua principala si se . Lepsa esteun sat in judetul Vrancea, in regiunea istorica Moldova si care apartine comunei Tulnica. Satul este situat in partea de nord-vest a judetului, pe malul .