luni, 28 ianuarie 2013

Scaun lemn second hand

Scaune din lemn - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Scaun pentru copii din lemn de stejar - Mobilier, Scaune, Art Deco. Doua bucati sunt pentru copii si bucati pentru adulti.

Scaune de birou second han scaune de bar sh, scaune de bucatarie reconditionate; sunt scaune reconditionate, refuzate de clienti sau cu mici defecte datorita . Vand masa noua din lemn culoare cires pentru persoane, (85X80X75) pret 2Ro. Mobila secondhand de calitate import Germania si.

Producem mobilier de interior si exterior, Austria. Scaun TABAGO lemn masiv fag + piele ecologica NOU.

Mobila lux second hand - import Germania Navigation. Vindem mese si scaune din lemn masiv, canapele si fotolii din stofa, ferestre si usi termopane noi si second hand importate din Germania.


Mobila second hand Germania, in Bucuresti: canapele, dormitoare, mobila stil din. Vand mese cu picioarele din lemn masiv si blatul din pal second hand in stare foarte buna si scaune din lemn masiv tapitate sunt mese si scaune la pretul . Include cosulet impletit, salteluta, lenjerii si stand de lemn cu balans.


Set mobilier gradina masa cu scaune din lemn de accacia si metal. Set mobilier terasa masa si scaune Corso din lemn de esenta tare. Oferim o gama larga de piese de mobilier: canapele second han fotolii, dormitoare, mese, .