luni, 28 ianuarie 2013

Kit iluminat solar

Panou solar fotovoltaic KIT iluminare becuri incarcare telefon 8017. Kit iluminare cu becuri le incarcare de la panou solar si invertor.


Kit solar fotovoltaic complet pentru iluminat 12V, ideal pentru cabana, stupina, etc.

Kit solar fotovoltaic complet, pentru iluminat si incarcare dispozitive mobile. Kit-ul fotovoltaic este gata pregatit pentru iluminat. Kiturile pot fi upgradabile adaugand panouri fotovoltaice, baterii solare sau becuri cu LED.


Kit fotovoltaic cu invertor si acumulator 260W.

Kit Solar Fotovoltaic 40w pentru Iluminat. Corpuri de iluminat Recomandat pentru : iluminat ieftin cu panouri fotovoltaice rulota , stupina , cabane , stana , pescuit . Stalpii solari fotovoltaici de iluminat sunt ideali pentru iluminarea unor parcuri, a drumurilor.


Kit solar fotovoltaic pentur iluminarea statiilor, Kit fotovoltaic solar. Stalpi solari de iluminat stradal si perimetral cu panouri solare fotovoltaice echipati cu LED si panouri. Kit panou solar fotovoltaic iluminat si alimentare lampa leduri SMD becuri led SMD acumulator Kit iluminare GDLITE - 1Lei, Casa, Panouri solare. Sistem solar fotovoltaic cu LE gata pregatit pentru iluminat. Kitul fotovoltaic este compact si are toate elementele necesare montajului.


Panou solar fotovoltaic PNI SUNrosu kit cu acumulator 12V,.

Sistem fotovoltaic off-grid pentru iluminat cu LED si TV in zone izola. Kit de Iluminat si Alimentare, cu doua Becuri Cu LEDuri, Radio FM si cu incarcare acumulator 12V 7Ah de la Panou Solar si de la 220V, marca GDLite.


Cutie tip geanta, acumulator pentru incarcarea becurilor sau a diverselor device-uri, prin port USB; Baza cu acumulator se poate incarca ori prin intermediul . Kit solar Off-Grid complet pentru iluminat Xunzel cu panou, baterie solara si cutie baterie - Do-it-yourself solar ligthing Power KIT - Lumina oriunde va imaginati . Kit Solar Fotovoltaic 20w pentru Iluminat. Kit sistem solar pentru iluminat 6V 4Ah GD-8017-A este ideal pentru momentele in care nu dispuneti de energie electrica.