marți, 29 ianuarie 2013

Sarma pentru abajur

FOTO Cum să faci lămpi şi abajururi din obiecte reciclate. După ce ne-am uitat peste proiectele astea de . Lampa de tavan,abajur din sarma de aluminiu, gigant ,cu diametrul de 46cm,in stare de functionare,aproape noua,adusa din Germania.

Plus ca abajurul creat din material textil are un mare beneficiu: acesta se poate spala,. Sarma de nichelina este perfecta pentru abajururi cu material textil, . Nu îţi trebuie decât un abajur vechi sau măcar cadrul lui de sârmă, nişte lipici şi o hartă veche, care poate proveni şi dintr-un atlas.


Combinând abajururi cu baze pentru lampă sau cu accesorii de fixare pe tavan, poţi crea foarte uşor propria ta lampă, într-un stil personal.

Ce include un pachet cu Kit confectionare abajur? Kit abajur cilindric Diam=20cm si h=17cm - Stoc = peste 30buc. Folie, abajur, abajururi, dreptunghiular, dreptunghiulara, sarma. Da, Ciprian și Dafina din Oradea au găsit în urmă cu șase luni de zile niște kituri interesante pentru abajururi în . Acasa Abajururi personalizate pentru lampi de masa sau veioze speciale. Abajur cu fluturas impletit din sarma subtire.


Abajururi personalizate pentru lampi de masa sau veioze speciale. Abajur alb cu imprimeu negru si turcoaz; Abajur cu fluturas impletit din sarma subtire.


Vezi oferta FD STIL de abajururi textile, lampi, veioze.

Comanda acum un model personalizat de abajururi. Abajur- AVL103B (confectionat din snur latime cm, cusatura pe lat). Lampa din papura impletita pe suport de sarma.


PandaLav design a executat partea de vopsire a lemnului și a abajurului. Realizată din lemn finisat și lăcuit, cu abajur din sârmă de cupru.


Sorenson găsi întrerupătorul, care aprinse un bec din tavan protejat de un abajur din sârmă. Companii - Cadre si accesorii pentru abajururi, din sarma - România. Importator si distribuitor corpuri de iluminat pentru .