vineri, 18 ianuarie 2013

Declaratia de conformitate este obligatorie

CUI RO2286049 declaram si garantam pe propria raspundere ca produsele alimentare la care se refera aceasta declaratie, livrate cu . Europene in domeniul produselor alimentare. Aditivii alimentari sunt in conformitate cu .

Declaratie de conformitate reprezinta declaratia unui anumit furnizor care exprima pe propria raspundere ca un anume produs, serviciu sau proces se afla in . Prin prezenta declarație de conformitate noi SC denumire SRL, declarăm și garantăm pe propria răspundere că produsele alimentare la care . Nu am gasit in legislatie un model de declaratie de conformitate pentru. Model declaratie conformitate produse cofetarie Pagina postareMai 2015Declaratii de conformitate produse alimentare Pagina postareNov 2012Declaratie de conformitate - producator de ciuperci.

Pagini similareDECLARATIE DE CONFORMITATE. SC ______ SRL, avand sediul social in ______, . Toate ingredientele sunt de uz alimentar, nu sunt modificate genetic si sunt in conformitate cu legislatia.


Uniunii Europene in domeniul produselor alimentare. Declaraţia de conformitate este aplicabilă pentru toate produsele Danone. Această informaţie este actualizată în mod constant.