joi, 24 ianuarie 2013

Boli limba crapata

Există medici care pot vedea de ce boli suferim numai dacă se uită pe. Limba fisurata sau limba scrotala este o afectiune caracterizata de fisuri.


Dacă limba e crăpată pe vîrful limbii, inima nu funcţionează corect. Limba cu pete are de fapt mici depozite de culoare albă răspîndite pe . Afla ce boli se pot ascunde in spatele aspectului ei si daca indica ceva grav sau nu!


Daca limba e crapata pe varful limbii, inima nu functioneaza corect. Limba cu pete are de fapt mici depozite de .

Limba este conectată cu organele corpului uman, iar bolile care le pot afecta sunt redate ca-ntr-o oglindă de aceasta. Limba fisurata - buna ziua, Va rog sa ma ajutati nu stiu ce sa ma mai fac.


In anumite cazuri, mirosul poate fi cauzat de o boala cum ar fi diabetul sau de o . Am limba crapata si dimineata cand ma trezesc are o culoare alba.

In medicina complementara, diagnosticul dupa limba este folosit frecvent pentru a identifica anumite boli. Limba fisurată poartă diferite nume: ea se numește și limbă plicaturată, limbă scrotală, limbă brăzdată de șanțuri. Limba incarcata, culoarea si textura sunt precum o harta a sanatatii.


Fiecare organ este proiectat pe limba, iar fiecare modificare a acesteia anunta o boala. Atunci cand incarcarea limbii este data de o boala, pentru.


Am limba incarcata ,alba si crapata,am si miros urat mai ales dimineata. Medicina Traditionala Chineza (TCM) considera ca aspectul limbii poate.


Sfaturi-si-remedii-naturiste-pentru-limba-geografica Limba geografica este o boala care afecteaza varful si partile laterale ale limbii. O limbă sănătoasă ar trebui să aibă un aspect nete suplu, să fie ușor umedă și să fie de culoare roz, cu un strat foarte subțire alb-translucid. Limba fisurata Fisurile care apar pe suprafata limbii sunt in majoritatea cazurilor fara o cauza medicala, fiind o varianta normala, congenitala a . In ceea ce priveste limba, medicina chineza crede ca ea reflecta in anumite culori sau stari majoritatea bolilor din organism, fiecare parte din ea .