luni, 21 ianuarie 2013

Fosa septica 4 persoane

Fosa septica ecologica pentru 3-persoane. Fosa septica ecologica tip IMHOFF este unitate de tratare primara.


Fosa septica Imhoff de capacitate 20litri si accesorii montaj pentru a deservi maxim persoane.

Cand alegi fosa septica ecologica o faci dupa numarul de persoane care o vor folosi. Ce fosa septica ecologica aleg pentru persoane?


Si eu am montat una pentru persoane , iar pe langa tot sistemul pe care il primesti de la ei , iti mai dau un saculet cu niste bacterii care se arunca in fosa si . Pachet complet fosa septica pentru 2-persoane : fosa septica,tub drenaj,racord biogaz si bioactivatori.

Pachet complet fosa septica pentru 6-persoane : fosa septica,tub drenaj,racord biogaz si bioactivatori. Firma noastră comercializează si montează fose septice ecologice pentru persoane cu o capacitate de 9litri.


Fose septice ecologice complete 22litri la 20lei.

Cele mai bune preturi pentru fose septice ecologice, bioactivatori pentru fosa. FOSE SEPTICE PENTRU SAU PERSOANE, LA PRETURI SPECIALE! Fose septice ecologice pentru colectarea si epurarea apelor menajere din.


FOSELE SEPTICE ECOLOGICE, BIOLOGICE PERSOANE de tip IMHOFF sunt statii de tratare a apelor reziduale care provin din instalatii . FOSA SEPTICA IMHOFF PERSOANE Fosa septica , prin caracteristicile sale este un produs de calitate, functional si economic. Fose septice, Bazine din fibra de sticla, rezervor apa, bazin.


Fosa septica Imhoff 4-utilizatori 17lei cu transport inclus. Model Fosa septica (2-persoane); dimensiune 1. Model Fosa septica (4-persoane); dimensiune 1. Cumpara Fosa septica ECO pentru 2-persoane, 10l online de la eMAG la pret avantajos. Localitate: Bucuresti Judet: Bucuresti Producator.


Fose septice 3-locuitori cu volumul de 15litri la cel mai mic pret din Romania. Inmultind cantitatea medie de apa consuma de o persoana pe zi cu numarul de zile necesar apei menajere sa stationeze in fosa septica rezulta un volum de .