marți, 15 ianuarie 2013

Bara telescopica perdea baie

Bara din metal vopsit alb pentru perdea dus 22120x2cm. Bara extensibila 340este un accesoriu practic si decorativ pentru baie. Bara este confectionata din aluminiu tratat, rezistent la zgarieturi si are un finisaj .

Avem peste produse in categoria Perdele baie cu preturi de la 19. Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Perdele şi bare de duş. Bară pentru perdea dus VARA 70-120cm alb.


Perdele pentru baie diverse dimensiuni si materiale accesorii.

Pachet Bisk Bara perdea inox 120-2cm + Perdea dus Uni White + Set inele perdea. Bara telescopica pentru perdea 110-2cm. Cumpara Accesorii de baie de la eMAG la preturi avantajoase.


Perdea de dus Feridras, Vinil, 1x 2cm + inele de prindere. Constructia rapida a unei bai fara a fi conditionat de canalizare - Duration. Perdea baie - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii.


Compara preturile la Perdea De Baie, gaseste cea mai buna oferta din sute de. Bara perdea baie telescopica metri la RON.


Afla detalii despre Bara perdea baie telescopica metri si vezi parerile celorlalti.

Galerie Suport Bara perete maro cu Perdea 250cm x 250cm bej . Acest produs este dintr-o oferta anterioara. Se fixeaza in perete prin extinderea barei. Suportul de sapun pentru faianta iti tine la indemana sapunul in baie.


Bara extensibila pentru suport perdea de dus, dimensiune 140-260cm. Bara se poate adapta la distanta dintre peretii baii dumneavoastra.


BJÖRNÅN perdea duş, dungat mltcl Lungime: 2cm Lăţime: 1cm.