miercuri, 23 ianuarie 2013

Jaluzele verticale pret metru patrat

Jaluzele Verticale: Decorarea interiorului dumneavoastra pare o alegere dificila? Se poate afla pretul instant pentru tipul de material si modelul de jaluzea . Beta Interlines este specializata in executia, importul si distributia de sisteme si componente pentru fabricarea de jaluzele verticale si orizontale, rolete din .

Jaluzele verticale ieftine - solutii economice pentru un design interior modern si functional. Jaluzele verticale cu preturi accesibile pentru orice client.


Permanent oferte speciale de jaluzele verticale, orizontale, rolete, rulouri. Pret jaluzele verticale, materiale jaluzele verticale, stofe jaluzele verticale, jaluzele.

Preturile se “negociaza” si se fac in functie de marimea panzelor, de numarul de jaluzele depuse ( nr de geamuri ) , etc. LICHIDARE DE STOC: Jaluzele verticale din p. Preturi rolete textile (rolete din panza) cu caseta din aluminiu. Jaluzelele verticale sunt alternativa moderna la perdelele si draperiile clasice.


Produsele din oferta noastra au preturi diferentiate in functie de modelul de material (textil sau aluminiu), de culoarea accesoriilor.