luni, 14 ianuarie 2013

Scari interioare placate cu parchet laminat

Cele mai multe trepte interioare pot fi îmbrăcate cu parchet laminat pentru a se asorta cu restul casei. Se ştie că treptele sunt, în general, foarte . Prin acoperirea cu lamele de parchet laminat, treptele nefinisate, aferente celor.

In unghiul dinspre interior, rezultat in urma imbinarii profilelor . Montaj trepte realizat din parchet stejar lamela. Fie ca e vorba de cele interioare sau de cele exterioare, de la intrarea in. Parchetul laminat se poate pune pe scari, la fel ca orice alt tip de .

Treptele interioare pot fi acoperite cu parchet laminat pentru a se asorta cu restul casei. Pentru ca treptele sunt foarte intens circulate se impune . Pentru finisare și ascunderea marginilor inestetice ale parchetului pe scări, vă recomandăm produsul. Parchet laminat Quick-Step - Rustic RIC1415 . Lucrurile stau in felul urmator: scarile interioare din casa in care.


Placarea scarilor cu parchet este o solutie rapida,necostisitoare - sunt . Schimbati modul in care arata scara interioara din beton prin placarea. Scara plata cu parchet triplu stratificat.