luni, 21 ianuarie 2013

Porti intrare curte pret

Descoperiti porti metalice la preturi reduse (produse). Preturi pentru GARDURI PREFABRICATE DIN FIER FORJAT de la 14lei. Ansamblu de porti cu elemente din fier forjat tip R9.

Firma producatoare de porti rezidentiale din profile metalice sau fier forjat. OBSERVATIE: pentru o mai buna functionare a portilor de intrare este.


Contacte - ROLLUX CONSTRUCT: Telefon fix: 0757421642. PORTI FIER FORJAT, GARDURI FIER FORJAT,PANOURI. GARD PENTRU CURTEA INTERIOARA - POARTA SI GARD PENTRU CURTEA . Cea mai variata oferta de modele pentru porti din fier forjat, batante sau culisante la cele mai bune preturi din Romania. Porti din teava patrata si rectangulara cu elemente de fier forjat lucrate la cele mai inalte standarde,vopsite cu o mana de grund si vopsea inclus in pret.


Fier Forjat Modele Porti si Garduri Model 101PG221. Dimensiune: Set; Pret: 45RON; Disponibilitate: la comanda.


Dimensiune: Pret: 38RON; Disponibilitate: la comanda . Brico Depot iti ofera POARTĂ INTRARE AUTO 1X 3CM NEGRU in depozitul din Militari la pretul de 573. Accesul intr-o curte,proprietate sau a unui teren imprejmuit se face printr-o poarta. Portile metalice pe care le realizam sunt modele simple sau combinate cu .

Cum vi se pare pretul de 25RON pt cele porti acces auto si una pietonala,din pozele atasate? Modele de porti pietonale taman bune pentru casele stil rustic 9-model poarta. Dan în Pret consolidare constructie Prahova (din perioada interbelica); eugen în . Confectii metalice din fier si fier forjat din Ilfov Bucuresti dupa modele originale la preturi realiste.


Pret porti si balustrade fara concurenta.