joi, 24 ianuarie 2013

Crinul pacii spathiphyllum ingrijire

Spathiphyllum-Crinul Pacii-Floarea Pacii: Ingrijire, Inmultire, Intretinere-udare-fertilizare, Daunatori-tratamnete, Varietati, Pamant, POZE. Crinul pacii (Spathiphyllum) apartine genului Spathiphyllum, care include de specii de plante cu flori, originare din America Centrala si de . Planta extrem de populara printre iubitorii de flori, Spathiphyllum, imprumuta intotdeauna din eleganta florilor.

Nepretentioasa nici in ce priveste substratul de cultura, Crinul pacii se multumeste cu un amestec . Crinul Pacii , Floarea Lunii sau Spathiphyllum - ingrijire si inmultire. Aceasta planta minunata a fost aclimatizata din zona Americii Centrale si Americii de Su . Crinul Pacii, planta cu numeroase specii cunoscute, este indragit de.

Inaintea transplantarii asezati pe fundul ghiveciului cioburi de . Spatifilum - ingrijirea si caracteristicile plantei. Termenul stiintific este Spathiphyllum wallisii, iar popular i se spune Spatifilum. O mica corectie: Spathiphyllum este Crinul pacii nu Liliacul. Crinul pacii este o planta de apartament decorativa, delicata si gratioasa originara din padurea ecuatoriala din America Centrala si de Sud.


Ingrijire: – prefera locurile luminoase mai ales iarna; vara daca este scoasa afara prefera locurile cu semi-umbra – iarna temperatura minima . Spathiphyllum, denumirea populara fiind Crinul Pacii (Peace Lily). America Centrala si Columbia, cheia ingrijirii ei .