marți, 29 ianuarie 2013

Gratar din fier

Ustensile pentru semineu si gratar din fier forjat. Gratar construit din tabla groasa, rezistent la uzura si temperaturi ridicate. Calitatea fiecarui gratar este testata inainte de predare!

Acest model este realizat din tablă de mm si fier de mm. Gratar din fier ideal pentru iesirile in familie sau cu prietenii construit la Fabrica de custi din Bucuresti.


Gratarul are picioare detasabile si urmatoarele . Alege din oferte pentru gratar din fier.

Gratar din fier - Beneficiaza de Garantia de livrare Okazii. Calitatea superioară a unui grătar camping din fier cm x cm și prețul competitiv fac ca și acesta să fie în topul preferințelor a foarte . Lucrat manual si foarte stabil Dimensiune: cm lungime cm latine cm inaltime Bare gratar. Un model nou de gratar - in afara de cele mentionate eu nu m-as pune in. Daca nu este va dau o tema de gandire:ce iese din oxidul de fier . Acest model este realizat din tabla de 2mm.


GRATAR din fier REZISTENT SI IEFTIN portabil. Gratarul are picioare detasabile si urmatoarele dimensiuni: Lungime: cm Latime: cm .

Cand ai un atelier si te pricepi, iti poti face aproape orice. Din fier vechi se pot face multe dar acest om a transformat doua jante de masina . ORICUM gratarul trebuie schimbat, cel cu care am facut proba era.


Conform mitologiei, gratarul nu a fost o inventie americana. Gratarul este mai vechi decat homo sapiens, iar antropologii cred ca acesta.


Avem peste 1produse in categoria Gratare si accesorii cu preturi de la 2. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!