marți, 22 ianuarie 2013

Spoter auto tinichigerie

Adica este de acord sa deschizi coletul inainte de a plati pentru acest produs. Descriere:Aparat de sudura in puncte , cu microprocesor interior , panou de comanda digital , reglare .

Digital Car Puller 50400V Aparat de tras tabla cu stelute. GYSPOT 27- Aparat de tras tabla auto GYS.


Cumpara aparate de sudura pentru tinichigerie auto de cea mai mare calitate la preturi accesibile pentru toata lumea.

Aparate de sudura, de taiat tabla, prese hidraulice, aparate de slefuit, polizoare fine, cleme de fi. Apeleaza la specialistii nostri pentru aparate . Sarma ondulata pentru tinichigerie auto set buc, 2x300mm GYS. Se foloseste la indreptat tabla infundata pe o distanta mai lunga.


Gabarit mm ( LxlxH ) : 360x225x2Descriere detaliata : Aparat de sudura. Extrem versatil, automat, Femaspot 30este ideal pentru reparatii de caroserie auto. Executam in atelierul nostru de tinichigerie indreptarea elementelor de caroserie.


Aparat de sudura in argon; Spoter digital; Prese de redresat . Aparat de tras tabla Digital Spotter de la Select Auto Srl. Aparat sudura in puncte si de tras tabla pentru tinichigerie auto GYS Producator: GYS Franta Model: . Indoituri, reparatii fara vopsire pentru deformari ale.


Ai gasit pret minim la telwin, aparat, pentru, tinichigerie, auto, tras, tabla, digital, car, spotter, 550 din sudura, tabla, tras, auto, tinic. Alte afaceri Produse Asemanatoare cu: spoter pentru tinichigerie auto 3v - PRET incepand de la Lei.