miercuri, 1 august 2012

Canapele extensibile depozitul tamilia vanzare

In momentul actual Tamilia Tex are ca principal domeniu de activitate inchirierea de spatii pentru expunerea si vanzarea de mobila si decoratiuni interioare. Colțarul extensibil Philadelphia este dotat cu perne de spătar inteligente, putând fi reglate în mai multe poziții pentru a-ți oferi po.

Canapele fixe si extensibile, coltare si fotolii de la Tamos. Canapele extensibile disponibile la comanda pe orice nuanta sau material.


Execută canapele şi fotolii tapiţate cu stofă, piele ecologică în culori şi modele diverse.

Va așteptam cu drag intr-o noua locație cu un nou concept! Mobilier Dormitor - Magazin canapele - dormitoare tamilia. Magazine - Fabrica de Canapele Casa Eduard. Canapele si Coltare la comanda si de import. Fotoliu Extensibil 9Lei; Canapea Veronika 1. Canapea Oslo extensibila dreapta C7-C5-PM 75x1cm. Alege-ti mobila la comanda, canapele extensibile in Bucuresti, mobila de dormitor cu preturi reduse, canapea, living, zeci de modele clasice sau moderne.


Casa Eduard din centrul comercial Tamilia (Ghencea București). Deci s-a axat mai mult pe canapele (fixe sau extensibile), paturi și fotolii. Canapea extensibila Tamilia - 5Lei, Mobila, Canapele.


Vand canapea extensibila in Canapele extensibile. Canapea extensibila Kring Danny, Gri, 1x 82-1x 39-cm. Set complet: canapele + fotolii, toate din piele ! Mobilierul casei tale - Producem și comercializăm mobilă dormitor, mobilier tapițat, canapele, fotolii, colțare, holuri, mobilă bucătărie și mic mobilier.


Mobila Dalin, este o companie romaneasca producatoare de canapele si mobilier tapitat.