joi, 23 august 2012

Arcon bucuresti

Cu o capacitate de productie anuala de peste mil. Pagini similarearco, pinguin, membrane, polistiren, eps, arcon, hidroizolatii, termoizolatii, hidro, termo, sisteme de fatada, expandat, extrudat.


Judetele : BUCURESTI; CALARASI; TELEORMAN; GIURGIU;.

Persoana de contact : Numele : SC ARCON DISTRIBUTIE SRL. Grupul Arcon, unul dintre cei mai importanţi jucători din zona producţiei de hidro şi termoizolaţii din România, a cesionat fabricilor sale de . Grupul Arcon, unul dintre cei mai importanţi jucători din zona producţiei. Grupul intră în 20cu companiile sale din Bucureşti, Arcon Amvic şi .

Grupul ARCON, unul dintre cei mai importanţi jucători din zona producţiei de. Grupul ARCON intră în 20cu companiile sale din Bucureşti, .

Executie lucrari de hidroizolatie;Comercializare membrane pentru hidroizolatie. Sediu ARCON DISTRIBUTIE SRL - informaţii de contact. Director General: Laurentiu Figaro (email). ARCON a cesionat fabricile de polistiren din Sfantu-Gheorghe si Bucuresti pentru a se concentra pe productia membranelor bituminoase. Grupul Arcon, jucător important în zona producției de hidro și.


Polistiren Termofix EPS Arcon - mm Pentru izolatii. Grupul ARCON, unul dintre cei mai importanti jucatori din zona productiei de. Arhiva joburiBucuresti la Arcon Constructions. Pentru angajari la Arcon Constructions poti trimite un CV, o scrisoare de intentie si aplica la joburi part-time sau .