joi, 16 august 2012

Tutun la galeata

Tipuri de Tutun – Cea mai diversificata Oferta de produse din categoria Tipuri de Tutun. Vand Tutun la galeata Pall Mall 4gr 8tigarete, Tutun tuburi pall mall la galeata de 23gr tutun firicel pt injectat, Vand tutun, Tutun frunze barly si . VAND TUTUN DE FABRICA CALITATEA CU AROMA DE KENT, MARLLBORO, PALL MALL, DUNHIL,WINSTON LA KG BONUS 500gr 0760020286.

Masina Aparat Profesional Electric Facut Injectat Tutun Tuburi Tigari. Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice.


Am un coleg caruia ii aduce cineva Winston sau Camel la galeata de 4sau 4de g la pretul de . Tutun (firicel) de calitate, produs in Romania, tutun pentru tigarimarketrom.

Pentru clientii ce depasesc suma de 1lei in cosul de cumparaturi, livrarea produselor este .

Cumpara Tutun pentru shisha Al Fakher kg găleată Tutunuri pentru narghilea in Kiev Ucraina — de la Tabak in catalogul Allbiz! Cumpar tutun la galeata,anunturi gratuite cumpar par uman,cumpar tutun si tuburi,anunturi cumpar casa ilfov,cumpar motorina bucuresti anunturi,pret contract . Chestia pe care o am acum a venit fara spatula, dar am avut si cu. In poza am pus doar ca sa se vada tutunul.


Cum scrie si mai sus vand buc galeata tutun Winston 400g +10filtre Magnum+buc masinuta de facut tigari manuala. Se poate vorbi de doua calitati (amblele tratate in fabrica ) pentru pretentiosi ceva scump si pentru buget mai redus ceva fumabil Nici intr-un caz sa se scuture . TUTUN DE CALITATE SUPERIOARA, TRATAT IN BAIE DE ABUR SI.


CEA MAI CONVENABILA VARIANTA ERA LA GALEATA DE 3GR, . GĂLEATĂ GABRIELA VALENTINA PERSOANĂ FIZICĂ AUTORIZATĂ, PIATRA NEAMŢ.