joi, 16 august 2012

Culori pereti bucatarie

Pentru a insufleti o bucatarie nimic nu este mai eficace ca o doza buna de culoare aplicata pe pereti. Rezugravirea peretilor din bucatarie ii vor conferi acesteia . Culorile anului 20din bucătărie surprind din nou.

Te așteptai să fie acestea culorile anului 20din bucătărie? Dacă ai o cameră prea mică, zugrăveşte-ţi pereţii în culori deschise,.


Culori potrivite pentru bucătarii – pereți gri, accesorii verde-galben. O bucătărie colorată nu are nevoie neapărat de dulapuri care să sară în .

Culorile bucatariei par la prima vedere un fel de moft. Foloseste alb pentru tavan si pereti, griul pentru zonele sensibile si supuse la murdarie . Iced Coffe decor dormitor elegant modern. E greu sa-ti recomand o culoare pentru mobila din bucatarie nestiind.


Atunci cand alegi culorile pentru bucatarie, fie ca este vorba de mobilier, fie de peretii camerei, trebuie sa ai un plan clar in minte. Indrazneste sa alegi diferite combinatii de culori pentru bucatarie si ii vei schimba complet aspectul. Jongleaza nuantele pentru pereti cu cele .