miercuri, 29 august 2012

Manere mobila pret

La Dedeman puteti alege oricare din cele 5produse din categoria ACCESORII SI FERONERIE PENTRU MOBILA. Manere mobila, oferte si pret manere pentru mobilier, maner mobila bucatarie.


Oferte speciale Manere - Accesorii mobilier de la FeroShop, preturi minime.

Manere mobila din metal, plastic, portelan sau lemn. Cumpara acum si iti facem livrarea direct la santier. Suruburile pentru manere sunt incluse in pret. Fie ca optezi pentru picioare de mobila, manere, roti, balamale sau ai nevoie de accesorii pentru asamblarea mobilei, noi iti oferim mereu cele mai bune preturi .

Manere mobilier in multe dimensiuni, modele, finisate excelent. Zilnic avem reduceri de preț la mai mult de 5din cele mai importante produse.

Manere pentru mobilier modele clasice cu stil din piele si alama finisaje de calitate design italian productie Italia si Austria pentru. Maner argintat mobila veche,maner antic dulap,scrin,sertar. Accesorii de mobila si mobilier, manere, glisiere, balamale, sisteme de glisare, panze circular. Feronerie pentru mobila si mobilier la pret de importator. Accesorii de mobila si mobilier: Manere, manere ingropate, manere ingropate.


Pagina principală ; Mobila copii ; Manere mobila copii. Lei - Lei (47); 1Lei - 1Lei (58); 200 . Preturile afisate pe site-ul nostru contin TVA ().


Sunteti aici: Home Accesorii mobila Accesorii bucatarie.