luni, 27 august 2012

Lalele din hartie creponata

DIY-Cum sa faci Flori din Hartie Creponata. Buchet de trandafiri din hartie colorata!


Aveți nevoie de : hârtie creponată, diferite culori; lipici solid; ziar; foarfecă; linie,; creion; răbdare.

Vezi mai multe despre Flori De Hârtie, Decorațiuni Din Hârtie și Tutoriale. Clubul Magic: Buchet trandafiri din hârtie creponată. Un proiect do it yourself perfect pentru primavara. Cum sa facem lalele din hartie creponata sau servetele colorate.


Instrucţiunile pentru realizarea acestei lalele: How to Make Paper Tulips. Pentru a le realiza aveţi nevoie de: hârtie creponată în culorile dorite, beţe.


Poate faceti narcisele sau lalele din categoria flori de primavara . Decoratiunea cu lalele din hartie s-a nascut din dorinta de a aseza pe masa o multime de flori colorate, indiferent de anotimp, sa ma pot bucura . Iată cum poți să îți creezi propriile buchete de lalele din hârtie, astfel încât să te. Cum să faci lalele cât mai realiste cu hârtie creponată.


Daca aveti o petrecere de copii sau chiar o nunta, puteti sa aduceti un plus de culoare prin realizarea unor flori din hartie creponata care sa . Decupeaza hartia creponata in forma de petale de margareta, subtiri si lungi. Decupeaza din carton o forma rotunda pe care vei lipi petalele.

Un pas inainte: trandafiri din hartie creponata. Am incercat zilele trecute sa fac cateva lalele, dar n-am fost multumita de rezultat, asa ca le-am . Flori din hartie creponata, Decoratiuni florale, Decoratiuni de primavara. Datorita structurii sale, hartia creponata este un material ideal pentru confectionarea de flori.


In aceasta carte e prezentat modul de lucru pentru confectionarea . Astăzi, manual flori și alte elemente considerate a fi nu numai un hobby fascinant, ci mai degrabă o activitate promitatoare. Decorațiuni de primăvară din hârtie creponată – Lalele. Flori din hartie creponata - Idei Creative 65.


Datorită structurii sale, hârtia creponată este un material ideal pentru confecţionarea de flori. Acesta este tiparul de care m-am folosit.