miercuri, 29 august 2012

Sursa alimentare led putere

Pentru orice sursa de alimentare LED trebuie prevazut un coeficient de siguranta de. Acestea se monteaza intre banda LED si sursa de alimentare si puterea acestora se calculeaza similar cu cea a sursei de alimentare.


Alimentator:pentru LED-uri; de curent continuu; 300mA; IP65.

Surse de alimentare pentru led - Accesorii led-uri - Optoelectronice - Ofertă bogată de produse la Transfer. Anunturi sursa alimentare led - sursa alimentare led. Sursa alimentare pentru TV LED Vortex model VLED-24K1.


Sursa de alimentare este vitală în realizarea de aplicaţii cu LED-uri în.

Transformator si Controller Banda LED 12V alb rece, cald sau RGB ! Surse Alimentare si Controller pentru Banda LED 12V. IMPORTANT: La calcularea puterii sursei de alimentare necesare pentru LED-uri este nevoie obligatoriu sa supradimensionati puterea acesteia astfel incat sa . Tensiune alimentare : 90-250VAC 50-60Hz -Tensiune iesire : 25~48V DC -Putere: 8-12W.


Sursa curent constant pentru LED-uri la 350mA, IP3 16W max, 24-48V iesire, dimabila. In video de pe , foloseste doar o rezistenta de putere in serie cu ledul. Led-uri de putere (unul sau mai multe LED-uri SMD de putere mare).


Alimentarea LED-urilor prin intermediul unei surse de curent . Sursa de Alimentare LED 50W transforma curentul alternativ de 220V in curent continuu de 12V.

Este necesara pentru produsele LED care functioneaza la 18V . Sursa de alimentare pentru LED-uri 12V, 5A, 60W, IP6 dimabila HLG. Sursa de alimentare banda le 12W, 12V DC, non-waterproof, mini. Alimentare LED-uri de la o sursa de tensiune continua.


RLED şi care suportă cel puţin puterea care este afişată în câmpul Puterea RLED . Sursa alimentare, diferite valori, incepand de la 24W pana la 360W. Sursa alimentare banda le putere 24W-360W.


Iluminarea cu benzi LED necesita si surse de alimentare LED. Acestea sunt special concepute pentru diferitele tipuri de banda LED. Cauti o sursa de alimentare pentru banda led ? Inainte sa vedem cum calculam puterea comsumata de banda cu LED trebuie sa vedem de .