vineri, 17 august 2012

Pui la microunde

Reteta Friptura de pui la microunde din categoria Preparate microunde. As vrea sa fac un pui la cuptor,dar am doar cuptor cu microunde. Eu cred ca secretul puiului la cuptor e sa nu il pui la o temperatura foarte .

Probabil ca de unul-doua lucruri din aceasta lista stiai deja, insa mai sunt unele in legatura cu care nu te-a avertizat nimeni. Majoritatea persoanelor au cuptor cu microunde, dar putini folosesc.


Ma gandeam sa iau o punga de aceea 'magica' si il pudrez,sarez si sa il bag in punga apoi la cuptor. Retete culinare : Pulpe de pui la microunde, Reteta postata de ony in categoria Pui.

Pulpe de pui dezosate si fara piele kg sau piept de pui Ceapa alba buc Ceapa de. Intr-un vas pentru microunde se pune apa, cuburile de concentrat, vegeta, morcovii si se pun la cuptor vreo 8-minute pe maxim . Ce dezastre poti provoca cu un cuptor cu microunde; ce sa nu pui, sa nu gatesti in cuptorul cu microunde, ce e adevarat la un cuptor cu .

Doresc sa achizitionez un cuptor cu microunde. Aripioarele de pui bine spălate, se pun într-un vas pentru microunde.


Se presară sare şi se adaugă usturoiul tăiat feliuţe subţiri. Poate ai mai auzit si tu ca simpla folosire a aparatului cu microunde ucide bacteriile, insa nu exista niciun studiu care sa ateste acest lucru. Iata ce se intampla daca pui lamaia in cuptorul cu microunde pentru cateva minute!


Lamaile se numara printre fructele citrice cele mai . Se spala pulpele,se condimenteaza si se pun intr-un vas rezistent la microunde cu o ceasca de apa;se lasa o jumatate de ora . Vezi ce alimente nu ar trebui puse niciodată în cuptorul cu microunde. Deşi foloseşti zi de zi cuptorul cu microunde, trebuie să ştii că anumite recipiente şi alimente nu ar trebui să fie introduse în acest produs . Frații Eugen Anghel și Grigore Anghel sunt autorii proiectului video Orange Blue.


Probabil că de unul-două lucruri din această listă știai deja, însă mai sunt unele în legătură cu care nu te-a avertizat nimeni. Pentru că cuptorul cu microunde este folosit din ce în ce mai frecvent este bine să știm ce lucruri nu trebuie încălzite niciodată în cuptorul cu .