vineri, 24 august 2012

Covor cauciuc siliconic

Covorul din cauciuc siliconic se prezinta sub forma de foi cu grosimi de cativa mm, foarte elastice, de culoare alb-galbuie (translucida). Covor siliconic - covor din cauciuc siliconic, de foarte buna calitate, import UE. Covorul de cauciuc siliconic se remarca prin calitatile sale - flexibilitate, culoare .

Variante speciale: cauciuc NBR (rezistent la uleiuri) cauciuc siliconic, transluci rezistent la temperaturi . Aplicatii covor cauciuc siliconic: - Pot fi folosite la temperaturi foarte ridicate (100°C - 280°C). Caracteristici tehnice: - Grosime: mm, 6 . Utilizare: în mod specific, este indicată utilizarea acestui tip de covor acolo unde este necesară o rezistență excelentă la .

Placile sau covoarele din cauciuc se executa in urmatoarele variante: fara. Covor cauciuc siliconic rosu grosime- mm, latime-10mm.


Covor cauciuc siliconic cu grosime 1mm, latime m. Covor cauciuc siliconic 10x1000x1000mm alimentar. Caracteristici tehnice: - Grosime: mm, mm, mm, mm, . Covor siliconic - realizat din cauciuc siliconic, cu suprafata lisa, fara insertie.


Produsul este de prima calitate, importat din UE. Cumpara Covor cauciuc siliconic Acoperamante de cauciuc de podele in Cluj-Napoca România — de la S.

Oferte produse si servicii: cauciuc siliconic. Producatori, distribuitori, furnizori - Cauciuc siliconic, COVOR CAUCIUC SILICONIC. Ozana Latex mai ofera si covoare de cauciuc din siliconic. Acest tip de produs este transluci extrem de rezistent la temperaturi ridicatesi la unele chimicale.


Covorul din cauciuc siliconic are o rezistenta foarte buna la temperaturi inalte maxim +220gr.