luni, 27 august 2012

Profil led colt

Pretul este pentru bara de 2m Caracteristici - Profil din aluminiu pentru banda LED , pentru montaj aplicat - Pentru banda LED cu. Profile LED ce reprezinte ultima inovatie in instalarea benzilor cu leduri.


Profile LED de aluminiu - rotunde, drepte sau de colt.

Profil led colt cu dispersor opac, latimea benzii poate sa fie de maxim mm. Capace de capat si suporturi pentru montare incluse.


Cumpara Profile din aluminiu pentru banda LE de colt, 2m - de la Magazinul de Leduri. Exista profile LED aluminiu cu diferite sisteme de prindere, in functie ne spatiile in care vor fi montate.

Profile din aluminiu pentru banda LE de colt, 2m. Profil de colt din aluminiu aplicat pentru banda led. Va oferim Colt profil banda LED ALUMINIU pret RON cu Transport Gratuit in Romania !

Profil aluminiu incastrat LUM 2- 15mm. Dimensiuni: exterior 16mm, interior 10mm. Accesorii incluse: capete - buc; prinderi - buc. Banda led profile benzi led oferite de magicled in categoria banda le la preturi incepand cu 1lei.


Vezi oferta profile benzi led magicled acum! Pagina produsului Profil aluminiu colt pentru LED Adeleq specificatii tehnice. LE benzi LE tuburi LE spoturi LED - Profil de aluminiu pentru Bandă LED flexibilă, 2m- Profile-aluminiu. Acest profil aplicat de aluminiu se poate echipa cu șine LED sau benzi LED flexibile.


Profil colț din aluminiu YT0 eloxat, 2500mm, fără acoperire. Profile pentru benzi LE corpuri iluminat, becuri economice si alte surse de lumina.


Profil de col aluminiu pentru banda cu le mat, Dimensiuni: 1000x19xmm.