joi, 30 august 2012

Protecta 3 in 1 20 kg pret

AMBALARE, ambalaje metalice de 500ml, 5L și 20Kg. DEKO D 51Diluant pentru PROTECŢIA COMPLETĂ în 1. Vopsea auto Produse Asemanatoare cu: Protecta in email pentru metale - Kg Deko - Alb - PRET incepand de la 29Lei.

VOPSEA DEKO PROTECTIA IN ARGINTIU KG. ROSU VISINIU - PRET 7LEI CU TVA -GRI - PRET . Cumpără o cutie de Protecția Completă în la L și primești cadou o cutie de Diluant D 51la 2ml.


Vopsea Kober lucioasa in pentru metal (este si grun inhiba rugina, rol decorativ).

Email alchidic lucios, anticoroziv, fără efect lovitură de ciocan pentru protecţia şi decorarea suprafeţelor metalice,. Pretul produsului Vopsea antirugina in Argintiu kg Kober include TVA si . Vopsea Protectia alb kg la cel mai bun pret acum la Dedeman. Am folosit o vopsea de la Policolor, ceva cu Protecta in (cea in era mai scumpa).


Era o cutie de kg, am dat-o pe toata intr-o singura . Pentru a afla preţul sau disponibilitatea produselor, vă rugăm să contactaţi şefii de raioane sau pe unul dintre agenţii de. Pretul nu include discount si taxe de transport.


Reduceri Protecta in email pentru metale - Kg Deko - Rosu. Email alchidic POLICOLOR Deko Protectie Completa in 1.

Se utilizeaza pentru protectia si decorarea suprafetelor metalice interioare si exterioare care prezinta. Culoare: nuante; Aspect: luciu satinat . Vopsea Acrilica pentru piscina IZOCOR APB COLORAT - KG. Casa si gradina Materiale constructii si amenajari. Cumpara Vopsele si pigmenti de la eMAG la preturi avantajoase.


Comparati preturile magazinelor online la Vopsele lavabile interior gasiti cel mai mic.