miercuri, 22 august 2012

Strana biserica pret

Oferta pret: Catapeteama, Strana, Iconostas, Tetrapod. Dotarea unei biserici cu un mobilier sculptat specific necesită contactarea unui magazin specializat în . Hristos a Inviat care sunt preturile pe care le practicati,la metru patrat sau la bucata,etc.

Strani de biserica din lemn masiv, diferite modele si dimensiuni. Strana este un obiect de cult, aflat în biserică si este sfințit. Lucrari executate de catre SC FAGIO COM SRL in Biserica Sf.


Suport pentru Cititul Evangheliei la Inaltime.

Usii intrare in biserica Piatra Neamt,Iconostase,Iconostase. Preturile pentru icoane aplicate pentru catapeteasma difera de la caz la caz. Seturi de Icoane pentru Biserici de pus la inchinare.


STRANA CANTARETI SCULPTATA IN LEMN MASIV DE STEJAR sculptura este. Inaltime m lemn masiv de tei, postament inclus in pret. Mobilier bisericesc sculptat manual - calitate la un pret avantajos.


Currently viewing archives from STRANE CREDINCIOSI. STRANE CREDINCIOSI SCULPTATE IN LEMN MASIV Pretul afisat este pentru esenta de tei, putem .

Executam strane pentru credinciosi la cele mai accesibile preturi si calitate maxima. Modele sunt concepute de catre artisti cu pregatire teologica. Obiecte de Cult Lampa Strana - Fanar preturi, Bizanticons Art magazin obiecte de cult, articole.


Localitatea Poiana Sibiului se poate lăuda cu una din cele mai scumpe strane. La licitaţia organizată de biserica din Poiană, preţurile închirierii . In alte biserici din tara o strana costa in jur de 2de lei pe an.