vineri, 31 august 2012

Numar telefon arctic craiova

Transilvaniei, bloc 3FG, parter, 0258-821678. Dolj, Craiova, Gales Electronic Service, Brazda lui Novac, Bl.

Ne dorim ca tu sa te bucuri de produsul tau Arctic cat mai mult timp. De aceea, iti suntem alaturi in orice moment, oferindu-ti informatiile de care ai nevoie. Flanco din Craiova: nr telefon, adresa, harta, poze, pareri ale clientilor si multe alte .

Tel: 07618864comentarii clienti: 0; Craiova : Repar frigidere la domiciliul clientului in Craiova sau la atelierul situat pe str. ARCTIC GAIESTI SA SECTIA SERVICE, din Craiova — Descriere, date de contact,. Contactati reprezentantul Service Arctic Craiova prin intermediul. ARCTIC GAESTI SA REPREZENTANTA TEHNICA SERVICE CLUJ reparati. Telefon persoana de contact: 0264-443032 . Marci de frigidere : ARCTIC, ARDO, ARISTON, BEKO, CANDY,.


Sa se uite lumea la anunturile tale si la nr. Ploiesti, Brasov, Iasi, Cluj, Timisoara, Ara Oradea, Constanta si Craiova.


Introdu codul, numarul de telefon sau email-ul atribuit la receptia produsului . Reparaţii la domiciliu clientului sau la atelierul firmei de pe strada Brestei, nr 272. Samsung, Amica, Hansa, Arctic, Daewoo, De Longhi, VESTEL, ALVEUS,. Reparatii electrocasnice Indesit, Ariston, Hotpoint, Hansa, Arctic. Instalez pe telefon sau tableta soft navigatie GPS IGO cu harti la zi. Vand doua frigidere arctic unul e cu doua motoare pret 4iar cel de al.


Dolj Adaugat de pe telefon La 11:1 aprilie 201 Numar anunt: 90008486.