vineri, 31 august 2012

Pensiuni poiana tapului

Cazare Poiana Tapului 2016: tarife, poze, comentarii de la turisti. Rezervari directe la hoteluri si pensiuni, preturi mici.


Rezervari directe cu proprietarii de pensiuni din Poiana Tapului, preturi mici.

Oferte de cazare la vile in Poiana Tapului. Rezervari directe cu proprietarii de vile din Poiana Tapului, preturi mici.


Cazare Poiana Țapului - oferte de cazare în Poiana Țapului cu tarife, fotografii, numere de telefon, adrese și coordonate GPS. Casa Emilian - Poiana Tapului este situata in localitatea Busteni, cartierul Poiana Tapului, str.

Murei 1a, in centrul statiunii, langa un parc de joaca pentru copii, . Situata in statiunea turistica Busteni - Poiana Tapului, pe drumul care duce spre cascada Urlatoarea, primitoare si linistita, astfel incat sa petreci aici clipe de . Pensiuni Poiana Tapului (jud. Prahova) - cazare de calitate: alege printre cele mai bune oferte cazare pentru Pensiuni in Poiana Tapului (jud. Prahova).


Pensiunea Gura de Rai se afla pe Valea Prahovei, in statiunea Busteni, cartierul Poiana Tapului si ofera cazare in camere duble (locuri) cu baie proprie, . Pensiunea Kara Poiana Tapului, judetul Prahova. Adresa, numar de telefon si rezervari Pensiunea Kara; poze si tur virtual.


Cazare Busteni Poiana Tapului pensiuni, vile, hoteluri. Te asteptam in Busteni Poiana Tapului pe Pensiuni-vile.