miercuri, 1 august 2012

Acoperis in 4 ape

Proiect de sarpanta in ape realizat cu RoofCon TrussCon. Calculator acoperis in patru ape - aplicatie ce va permite sa calculati singur necesarul de tigla metalica pentru un acoperis in patru ape.


Aceasta forma, foarte asemanatoare cu cea a acoperisului cu ape, este de inspiratie franceza.

Diferenta consta in faptul ca acoperisul cu . Acoperișul cu patru ape este considerat cel mai comun tip de acoperiș. Una din calitățile acoperișului cu patru versanți constă în faptul că permite.


Un acoperiş standard în ape are o pantă de 45°.

Pentru a modela un astfel de acoperiş: Creaţi o placă în . Acest tool va permite sa calculati suprafata ce trebuie acoperita cu. Va recomand sa folositi acest calculator doar in scop informativ.


Nu garantam acuratetea rezultatelor, pentru un calcul corect va rugam contactati un reprezentant vanzari.

Acoperisurile in doua ape sunt cele mai cautate datorita . Vă rugăm introduceti cotele acoperişului pentru calcularea ofertei! Presupunand ca acoperisul este unul in patru ape simplu, asezat pe o casa in forma de dreptunghi, pentru a afla exact suprafata lui trebuie . Alege tipul de acoperis Dimensiunile acoperisului Alege culoarea Rezultate.


Acoperis intr-o apa; Acoperis in doua ape; Acoperis in patru ape . Partea superioara si care acopera o cladire poarta denumirea de acoperis. Dupa ce s-au amplasat si fixat grinzile pe placa de beton, a rezultat patul de . Apele pluviale se scurg în sistemul de jgheaburi şi burlane. TIPURI DE LUCARNE: 1) lucarnă în două ape, 2) lucarnă rampantă, 3) lucarnă cu acoperiş plat, 4) lucarnă în trei ape (a la capucine), 5) lucarnă bombată, .